KÜLTÜR VE SANAT

KÜLTÜR VE SANAT Haberleri

Yazar Devran Sinanoğlu Batman'da Kitapseverlerle Buluştu.

Diyarbakırlı yazar ve şair Sinanoğlu 100’den fazla yayınevinin ve yazarın katıldığı 4. Batman Kitap Fuarı’na katılarak, okuyucularla buluştu.

KÜLTÜR VE SANAT 7.11.2021 21:08:00 0
Yazar Devran Sinanoğlu Batman

Koronavirüsü salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra Batman Kitap Fuarı yeniden açıldı. Bu yıl 100’den fazla Türkçe ve Kürtçe yayın yapan yayınevi fuara katıldı.

Diyarbakırlı yazar ve şair Sinanoğlu 100’den fazla yayınevinin ve yazarın katıldığı 4. Batman Kitap Fuarı’na katılarak, okuyucularla buluştu.

Sinanoğlu,  Batman Valiliği önünde kurulan fuara, 6 Kasım saat 13:00'da kitapseverlerle 5 saat süren imza, söyleşi ve etkinlik ile çok sayıda okuyucuyla bir araya geldi.

27 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanda kurulan fuara 127 stant'la, 100’ün üstünde yayınevi ve yazar katıldı.

Kitaplarının gelirini “Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız” Projesi kapsamında Diyarbakır’da 100 köy okulunun kütüphane ihtiyaçlarını karşılamak için bağışlayan yazar Sinanoğlu 11. Kitabını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.


Amedspor - Iğdırspor karşılaşması dev ekranlardan izlenecek

Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi

Diyarbakır'da Teknoloji Çıkartması

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde Medyada Etik ve Etik Denetimi Atölyesi düzenlendi

Iğdır maçının biletleri 1 saatte tükendi

Diyarbakır'da Amedspor kuyruğu

Dicle Nehri çevresi atıklardan temizlendi

DEM Parti'den DBB Eş Başkanlarına ziyaret

Diyarbakır'da tiyatro festivali başlıyor

DBB Eş Başkanı Bucak: Kadın Meclisi kuracağız

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.